AFYONKARAHİSAR / İHSANİYE - Döğer Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okullarda şiddetin ve akran zorbalığının önüne geçebilmek için okulumuz öğretmenlerine yönelik seminer gerçekleştirildi. Katkılarından dolayı İhsaniye Mehmet Akif İnan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Mukaddes SAĞ hocamıza teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz ortaokul kademesinde bulunan öğrencilerimize yönelik mahremiyet eğitimi verildi. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime 5. ve 6.sınıflar ile 7 ve 8.sınıflar iki ayrı grupta olacak şekilde katıldılar. Öğrencilerimizin büyük bir dikkatle dinlediği eğitim soru-cevap bölümüyle tamamlandı.

Desteklerinden ötürü İhsaniye Mehmet Akif İnan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi rehber öğretmeni Mukaddes SAĞ hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Ülkemiz deprem kuşağında olduğu için tarih boyunda çeşitli büyüklükte depremler yaşamıştır. Bunun en yakın örneği 6 şubat Kahramanmaraş ve çevresinde gerçekleşen depremlerdir. Milletimizde derin yaralar açmış bu afetten dersler almalı, üzerimize düşen sorumlulukları yapmalıyız. Bu anlamda deprem haftası olarak anılan 1-7 mart günlerinde öğretmenlerimiz öğrencilere olası bir deprem anında neler yapılması gerektiğini eğitici videolarla destekleyerek anlattı. 260 öğrenci ve 18 öğretmen ve idari personelle gerçekleştirilen tatbikatla deprem farkındalığı oluşturuldu.

Ock

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen resim yarışmasında ortaokul kademesinde okulumuz öğrencilerinden  Kübra Galin birinci, lise kademesinden okulumuz öğrencilerinden Hatice Uslu ikinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü çoşku ve heyecanla kutlandı.

Ock

Okulumuz DKAB öğretmeni Fatma KOCABAŞ eTwinning "Derviş Yunus'un İzinde" projesini yürütmektedir.