AFYONKARAHİSAR / İHSANİYE - Döğer Anadolu İmam Hatip Lisesi

02722772077
Fatih mahallesi, erenler caddesi no26/1
Vizyon
“EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”
Misyon
İSTİYORUZ Kİ... Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, “Onlar” ve “Biz” kavramı yerine “Takım Ruhuna” inansın,takım arkadaşlarının eksikliklerini tamamlamaya çalışsın. İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın,bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin,paylaşma ve işbirliğine açık olsun. İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın. Kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Verdiğimiz eğitim,öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın,hayata atıldıklarında ise “İşin Anahtarı”,”Ekmeğin Kapısı” olsun.
Normal:08:40-16:15 Öğle Arası:12:25-13:50
Kasabadan ilçeye ve Afyon´a 30 dakikaya bir minibüsler kalkmaktadır.
Okulun kendi servisi yoktur.
Yerleşim Yeri
Belediyesi bulunan bir kasabadır 6000 civarı nüfusu vardır. Öğretmenlerin bir çoğu Kasabada yaşamaktadır. İlçeden geliş gidiş yapanlar da vardır. Emre Gölü ve Tarihi Kervansarayı olan küçük güzel bir yerdir.
İle 50 ilçeye 13 km uzaklıkta bir kasabasıdır.
Kontenjan Bilgileri
9.sınıflar 34 kontejan var. 1 şube açılacak. 5.Sınıflar için de 2 şube planlanmıştır.
Adrese göre öğrenci almaktadır.
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında TÜBİTAK Bilim Fuarımız vardır.
Diğer Hususlar
Okulumuza 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından itibaren İmam Hatip Ortaokul kısmı dahil edilerek eğitimine devam etmektedir.